domingo, 23 de septiembre de 2018

ERREKA 37 - LOYOLA 22: KRONIKA

Ortzegunean jokatu genuen partidua besta ttikiak libre izateko, 20h30 tan, Donezteben.

Hasieratik argi izan genuen defensa on bat egin beharko genuela partidua aintzina eramateko, baina  akats batzuk kenduta, entrenamendu faltagatik batez ere, nik iazko urtean eta aurten egin dugun defentsa hoberenetakoa egin genuela. Pixka bat arriskatuz  baina aukera gutti ematen.
Atakean orokorrean lasai eta ongi aritu ginen. 5 minutu ero xamar izan genituen lehen zatian baina ohartu ginen eta lasaitu ere gero.

Lehen zati bukaeran 17-12koarekin akitu genuen eta bigarren zatian gehiago izan ginen, aldaketak eginez abiadura haundian aritu ginen atakean eta gol errazak lortu. Azkenean 37-22 koa markagailuan, eta 20-10 ko partziala bigarren zatian.

Aunitz disfrutatu genuen eta baita hurbildu zen jendeak ere, partidu borobila eta lanean segitzeko gogo ikaragarriak!!
_____________

Empezamos el partido defendiendo duro, sabíamos que era el único camino hacia la victoria, aunque con pequeños errores, por falta de automatismos, debido a que llevamos poco entrenando, fue una defensa espectacular y eficaz, dándonos balones fáciles para contratacar.

Tuvimos 5 minutos tontos en la primera parte y se nos acercaron a 2 goles, pero supimos darle la vuelta y llegamos con un buen 17-12 al descanso.
En la segunda fuimos superiores desde el principio, defendiendo mejor e imponiendo un ritmo infernal en ataque con una efectividad a gol muy alta, vamos que nos salió un partidazo y ganamos 37-22.

Disfrutamos mucho de este partido, público incluido y nos llena de ganas para seguir entrenando duro.