martes, 20 de noviembre de 2018

Erreka - Anaitazarra: Kronika

ERREKA 28 - ANAITAZARRA 13

Ferien ondorengo partidua beti izaten da zaila, horregatik, etxean genuela probextuz, igandean jarri genuen aurten. Goizeko 11 30 tan hasi zen partidua. Lehen zati hagitz txarra egin genuen, itsusi mortala, ez ginen kapaz partidura konektatzeko, beharrik defensa eta batez ere atezainek baloiak gelditu zituzten. Hau probextuz 11-7 irabazten joan ginen atsedenaldira, baina minutu onik ia jokatu gabe.

Bigarren zatian ordea, bat batean erantu egin ginen eta segidan hartu genuen 7-8 goleko abantaila komodoa, denen artean minutuak banatzeko aukera emanez. Gainera azkeneko 10 minutuetan gaztetxoak ongi akitu zuten partidua, defentsa hagitz polit bat eta kontra errazak lortuz. Bukaeran  28- 13 eta 2 puntu on gehiago guretako.

----------------------
El partido después de ferias siempre suele ser mas peligroso y decidimos ponerlo en domingo esta vez, ya que eramos los locales.

El primer tiempo fue para olvidar, mal juego, lento, perdidas de balón…. La resaca de ferias duraba todavía, jeje. Pero menos mal que los porteros nos salvaron, permitiéndonos ir al descanso 11-7.

De repente nos despertamos en la segunda parte, defendiendo bien y metiendo goles bastante fáciles, cogimos en seguida rentas de 7-8 goles.

Repartimos minutos entre todos y los mas jóvenes acabaron el partido muy bien, con bonitas defensas y contraatacando sin fallos.

Al final 28-13 en el marcador y 2 puntos mas que nos acercan mucho al grupo de arriba para la segunda fase.

Una pena la lesión de Marizku que se retiró con molestias en la rodilla, esperemos que no sea nada grave!!

Aupa rubio, hori segidan sendatu eta ti tau hago bueltan gurekin, animo potro eta

SASOIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!