jueves, 24 de enero de 2019

KRONIKA TXANTREA-ERREKA

Larunbatean Errotxapeako kiroldegian aritu ginen Txantrearen aurka. Hasieratik defentsan hagitz sendo hasi ginen baina atakean ataskatu xamar egon ginen, baloiari abiadura gutti emanez eta aukera onak guttitan lortuz.

Hori bai , haiek ere lan haundiak zituzten gola sartzeko eta horrek aunitz lasaitzen du atakean aritzeko. Baloia galtzen zuten aldiro, ongi probexten genuen eta nahiz eta akats dexente egin atsedenaldira 5-12 ko emaitzarekin ailegatu ginen.

Bigarren zatian berdintsu joan zen, gainera denek izan genituen minutuak eta horrela partidu guztia erritmo haundian aritu ginen, baina batez ere defentsa lan izugarri on batekin. Bukaeran 15-25 ko emaitza eta 16 partidu jarraian irabaziak.  Jarrai dezala!!
-----------

Jugamos el sábado en el polideportivo de Rochapea contra el Txantrea. Desde el principio estuvimos muy serios en defensa pero en ataque estático nos costaba bastante atacar su 6-0. Aunque aprovechamos muy bien las oleadas para crear ocasiones claras de gol. Fallamos mucho de 6 metros pero aún y todo ganábamos 5-12 al descanso.

El segundo tiempo fue por el mismo camino, tuvimos minutos para todos y sobre todo hicimos una defensa muy muy buena durante todo el partido, así que atacábamos con tranquilidad.

Acabamos el partido jugando a tope y al final un 15-25 a nuestro favor y 16 partidos seguidos sin perder. ¡ Que siga la racha!